Ekm

Okulumuz Okul Aile Birliği’nin 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı Olağan Genel Kurulu 20 Ekim 2023 Cuma Günü Saat 10.00 da, çoğunluk sağlanamadığı zaman 27.10.2023 tarihinde seminer sınıfında belirtilen gündem maddeleri ile yapılacaktır. Tüm velilerimize ve ilgililere duyurulur.

Eyl

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürümüz Mustafa ÖZTÜRK kurumumuzu ziyaret ederek açık öğretim kayıt işlemleri ile ilgili gözlemde bulundu. Usta öğretici başvurları ve kurslarla ilgili bilgi alarak kurumdan ayrıldı. Kendilerinie ziyaretleri için çok teşekkür ederiz.

Eyl

İlçemiz Küçükköy Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Ahilik Haftası kutlama programında Giyim Üretim Teknolojisi kursiyerlerimizin ürünlerini sergilediğimiz standımızı İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN, Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin USTA, İlçe Milli Eğitim MÜdürümüz Sayın Yusuf UZANTI ve protokol üyeleri ziyaret etti. Ziyaretleri için teşekkür ederiz. Kursta emeği olan kurs öğretmenimiz Güler BÖLÜKBAŞI ve kursiyerlerimize de çalışmları için ayrıca teşekkür ediyoruz.

Eyl

Kurumumuzda 2019-2022 yılları arasında Müdür Yardımcısı olarak görev yapmış olan Adnan Hızlı'nın vefat haberini büyük bir üzüntüyle almış bulunmaktayız. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz.

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı tarafından uygulanan SODAM projesi

Haz

Kurumumuzun sergi açılışı 06/06/2023 tarihinde hükümet konağında yapıldı.Program açılış konuşmalatr,mehteran gösterisi,sergi açışı,müzik dinletisi,koktayl şeklinde oldu. sergimizn açılışında emeği geçen öğretmen,usta öğretici ve öğrencilerimize emekleri için çok teşekkür ederiz.