Ara

Kurum müdürümüz Sayın Musa Metin ÖZVER Evliya Çelebi İmam Hatip Ortaokulu'nda açılan Yabancılara Yönelik B1 kursumuzu ziyaret ederek, kurs öğetmeniz Önder ATASOY'dan kurs hakkında bilgiler aldı. Kursiyerlerin düzenli katılımlarından dolayı ve emekleri için öğretmenimize teşekkür ederek kendilerine başarılar diledi.

Ara

Kas

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı koordinatörlüğünde planlanan ADEM Projesi kapsamın açtığımız Cİlt Bakımı, Okuma yazma , Pastacılık- Aşçılık ,El sanatları ve Oyun Odası kursları kursiyerlerin yoğun ilgisiyle devam etmekte. Kursların devamı ve yürütülmesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkili ve çalışanlarına ve öğretmenlerimize teşekkür eder kolaylıklar dileriz.

Kas

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı koordinatörlüğünde yürütülen SODAM Projesi kurslarımız devam etmektedir. Kuaförlük , El Sanatları, Giyim bölümü kursiyerleri verimli çalışmlarıyla her hafta yeni ürünlerle gelişimlerini devam ettirmekteler. . Kendilerine başarılar dileriz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kurumumuzda öğretmen ve personelimizle birlikte yemek organizasyonu düzenlenmiştir. Bu özel günde bizleri yalnız bırakmayarak günümüzü tatlandıran ADEM Projesi koordinatörlüğüne ve Pastracılık kursiyer ve kurs öğretmenimize ikramları için teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Kas

Aile Bakanlığı ve Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ortak projesi ADEM bünyesinde açılan okuma yazma kurslarımız devam etmektedir. Proje kapsamında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Öğrencilere başarılar dileriz.

Kas

23 Nisan ilk /ortaokulu ve Fevzi Çakmak ilkokulu halk oyunları ekiplerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılında Anadolu Ateşi ve Ege yöresi Zeybek oyununu sundular. Halk oyunu öğretmenlerimiz  Narin Sema Temiz ve Volkan Güney'e emekleri için teşekkür ederiz.

Ekm

Güven ve dönüşüm projesi kapsamında öğrencilerimiz Karate öğretmeniz Cafer ARI ile birlikte çalışmalarına devam ediyor. Gaziosmanpaşa Ortaokulu yönetimine ve öğretmenimize katkıları için teşekkür ederiz.

Ekm

El Sanatları kursiyerlerimiz Cumhuriyetimizin 100. Yılı sebebiyle yapmış oldukları çalışmalarla kutlama düzenlediler. Kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun