İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Gaziosmanpaşa Halk Eğitimi Merkezi

İlyas CANDAN - Müdür Yardımcısı

1968 Ankara / Çamlıdere / Çukurören Köyünde dünyaya geldi. İlköğretimini kendi köyünde, Lise eğitimini ise Bolu/Gerede İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Kastamonu Eğitim Fakültesinden mezun olarak, Ağrı/Doğubayazıt ilçesinde1990 yılında Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı. 1995 yılından itibaren İstanbul Gaziosmanpaşa Adnan Menderes İlkokulunda 8 yıl, Bayrampaşa Şakire Sadi Obdan İlkokulunda 12 yıl görev yaptıktan sonra, 2014 yılında Bayrampaşa Halk Eğitimi Merkezine Müdür Yardımcısı olarak atandı. 01.08.2023 tarihinden itibaren kurumumuzda Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. Bayrampaşa ve Esenler ilçesinde Osmanlıca kursları ve Hizmetiçi Eğitim Görevlisi olarakta çalışan İlyas CANDAN evli ve 3 çocuk babasıdır.