Nis

Gaziosmanpaşa Halk Eğitimi Merkezi okul aile birliği Mart 2024 ayı geliri 114.220 lira, gideri 89 0 14 liradır.

Mrt

e-Sınav randevusu almayan öğrenciler için 8 Mart 2024- 13 Mart 2024 tarihleri arasında randevu sistemi açılacaktır. e-Sınav randevunuzu öğrenci sayfanızdan, halk eğitimi merkezleri veya 444 06 32 MEBİM çağrı merkezi aracılığıyla alabilirsiniz.

Ock

Kurumuzda  Motorlu Taşıt Sürücüleri  Trafik ve Çevre Öğreticiliği  kursu açılacaktır.

Başvuru Tarihleri:08-22 Ocak 2024 tarihine kadar kuruma başvuru yapılması gerekmektedir.

Eğitim Yeri : Gaziosmanpaşa Halk Eğitimi Merkezi  Müdürlüğü

Saati:18:00

İSTENEN BELGELER

1-Başvuru Belgesi

2-Diploma Fotokopisi (En az Ön Lisan ve Lisans)

3-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4-Sürücü Belgesi (Ehliyet)-En az 3 yılık

5-Dekont

NOT:Online kayıtlar ön başvurudur.Belgeler teslim edildiğinde, kesin kayıt işlemleri yapılır.

İletişim:0212-618 38 87

Ekm

1. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 1. dönem sınavları için ders seçme işlemleri başlamıştır. Öğrenciler sınava katılacağı derslerin ders seçme işlemlerini 22 Ekim 2023 Pazar günü Saat 23.59'a kadar yapabilecektir. Belirtilen tarihe kadar ders seçme işlemlerini yapmayan öğrencilere sistem tarafından ders ataması yapılacaktır.
  2. Sınava katılabilmek için Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sisteminde biyometrik fotoğrafınızın olup olmadığını kontrol ederek,sistemde biyometrik fotoğrafı olmayan öğrencilerin Halk Eğitimi Merkezine başvurarak biyometrik fotoğraflarını sisteme yükletmeleri gerekmektedir. Sınava fotoğraflı sınav giriş belgeleriyle girilecektir. Fotoğraflı sınav giriş belgeleri olmayan öğrenciler 23 - 24 Aralık 2023 tarihlerinde yapılacak sınavlara katılamayacaktır.

Ekm

2023 YKS sınavında herhangi bir yüksek öğretim kurumuna yerleşip AOL'den mezun olamayan öğrencilere ücretsiz olarak 2022/4 dönemi açılmış olup 7-8-9- Ekim tarihlerinde ek sınav yapılacaktır. Bu öğrencilerimizin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. Sadece 2023 ek yerleştirme ile yerleşen ve 2023 YOS'le yerleşen öğrencilerimizin yerleşme belgelerini ve ek sınava katılmak istediğine dair dilekçelerini aciklise@meb.gov.tr mail adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Tem

Suye projesi kapsamında, ülkemizde geçici koruma altında bulunan Suriye vatandaşlarına kurumumuzda her gün sosyal uyum ve yaşam eğitimi verilmektedir. Bu eğitimi almak isteyen Suriye vatandaşları kurumumuza başvuru yapabilirler.