İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Gaziosmanpaşa Halk Eğitimi Merkezi

Musa Metin ÖZVER - Müdür

1964 Edirne Enez Hasköy´de doğdu. Hasköy İlkokulu , Keşan Cumhuriyet Ortaokulu,Keşan Lisesi ,Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği,Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi,İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü bitirdi.Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’de  Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans yaptı.1986 yılında Hakkari Beytüşşebap İlçesinde göreve başladı.İstanbul Sultangazi Hüseyin Ersu İlkokulu ,Bayrampaşa Nuri Örs İlkokulu,Şehit Kamil Balkan İlköğretim Okulu’da Öğretmenlik,Basketbol Antrenörlüğü ve Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.Bayrampaşa  Ali Ülker İlköğretim Okulu’nda 11 yıl ,Bayrampaşa Prof. Muharrem Ergin İlköğretim Okulun’da 5 yıl Okul Müdürlüğü görevinde bulundu.Her iki okulunda yıkılarak yeniden yapılmasını sağladı.Gaziosmanpaşa Adnan Menderes İlkokulu Müdürü  iken ,01.07.2020 tarihli atama kararnamesi ile Gaziosmanpaşa Halk Eğitimi  Merkezi Müdürlüğü´ne asaleten atandı.Musa Metin ÖZVER evli ve 2 çocuk babasıdır.